Det går bra nu

I alla fall på träningsfronten, fick gräva djupt i motivationspåsen men lyckades övervinna mig själv och köra en dubbel även igår, den hårda varianten dessutom, 30 km hempendling 1 glas vatten, 1 energibar ombyte och sedan ut igen på rullskidorna.

Cyklingen går riktigt bra trots kyla och mörkret, men det blir jobbigare och jobbigare särskilt när det blivit mörkt innan jag ens har hunnit stämpla ut. Första 20 km går kanon med ett snitt på över 30 km/h men när jag vänder söderut tillbaka mot München så börjar det ta emot. När sedan rödljusen kommer och det blir stopp hela tiden så kommer kylan som på beställning. Men ska inte klaga, kan jag fortsätta cykla 1,5 timme varje dag så är jag riktigt nöjd.

Rullskidorna kändes grymt bra ända till jag kom fram till Olympiapark. Planen var 4 km x 2 i hårt tempo. Men märkte direkt när jag började trycka på att jag hade alldeles för mycket kläder på mig men ville inte stanna förrän första vändan var klar så bara och bita ihop och svettas som en gris. Efter lite uppkavlade armar och öppnanden av dragkedjor så gick andra varvet betydligt bättre, hade nog blivit nytt rekord om jag inte tvingats vänta vid rödljuset men så är det ibland. Märks dock klart att det blivit betydligt kallare då spetsarna har svårt att hitta grepp.

Annars så är det mer än full rulle. Vi har städat ordentligt här hemma inför helgen då vi får Sverigebesök i form av Mormor och Moster. Lägg dessutom till hyresgästbyte i lägenheten och de 100 andra grejerna som hela tiden ska fixas så blir tiden knapp.

Marcus smet iväg till Sverige idag så Annbritt kommer stå still ett bra tag nu tyvärr men så är det ibland.

 

 

About Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *