Dagens dubbel tack

Det satt som en smäck, igår kväll så blev det återigen en dubbel, riktigt nöjd att övervinna motivationsbristen och komma ut och träna två timmar trots duggregn och 1,5 grad.

En första hempendling på den gamla (borde nog hitta på ett namn också) med vinterskrud genomfördes också och gick kanonfint, märker av det smala styret lite grann i nacken annars så var det som på gamla goda tiden, men ack vad långsamt det går uppför och vad mjuk ramen är, man riktigt känner hur kraften försvinner i sidled istället för framåt.

Sedan hem, snabbt ner till internetbutiken för att kolla så vårt abonnemang inte löper ut medan vi är borta och sedan upp igen och byta om, på med regnkläder, reflexväst och pannlampa och sedan ut igen. Intervaller hade varit overkill men fick i alla fall ihop 2 varv i ganska bra tempo trots blöt asfalt.

Formen är fortfarande där och känslan av att kunna trycka på och veta att kroppen har så mycket mer om det skulle behövs är magisk. Känslan när jag väl kom innanför dörren igen efter avklarad träning är inte heller och leka med.

154 km kvar till 9000 km, tror tyvärr att det inte kommer att gå vägen men mirakel har ju hänt förr, i vilket fall kommer det bli en kamp mot tiden

 

About Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *