Uppdateringar på bloggen

Har lagt rejält med krut på och uppdatera bloggen under helgen, besökarrekord och fortsatt höga besökarantal gör ju att motivationen höjs för att fortsätta leverera på topp.

Det mesta av uppdateringarna syns inte utan är i första hand optimeringar. Men ett par saker är även synliga.

Till att börja med har vi nu ett tagcloud (sökord från bloggen) synligt, detta är för att skapa merintresse för er läsare, används för att besökare skall stanna längre på bloggen och hoppas att det ger effekt även hos oss.

Andra nyheten som syns är att det nu finns en liten lista från Strava som automatiskt uppdateras när Marcus eller jag tränat något, fungerar nästan perfekt förutom att det inte går och se vilken idrott det är vi tränat.

Nu finns ett litet videogalleri med alla filmer från Youtube. Även det är för att bjuda på mervärden, dessutom är planen att videoblogga lite mer samt att Marcus får tummen ur och gör något åt alla filmer han har liggandes på sin dator så att även ni får se vilka otroliga äventyr Team Heuschnaps upplever.

Sista nyheten är att det nu finns en karta som är kopplad till varje blogginlägg (förutsatt att inlägget är taggat, vilket 95 % av våra inlägg inte är) vilket gör att den är allt annat än komplett men sakta men säkert så kommer vi i alla fall uppdatera de viktigaste inläggen med kartinformation

About Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *