Ställde väl mig på vågen då och så skippar vi och tävla i tour de ski

Mår väl lite bättre idag men är bara marginellt bättre, hade varit rätt skönt och kunna ligga hemma och vila men icke då jag jobbar även imorgon trots helgdag, men ger ju pengar och så länge det inte blir sämre kan jag väl lika bra cykla dit.

Gjorde den obligatoriska viktkontrollen efter den årliga julledigheten med tillhörande verigebesök, klart positiv överraskning då jag “bara” gått upp 1,5 kg betydligt bättre än föregående år då det ofta blev både 4 och 5 kg i julbonus, men känns sekundärt då bli frisk står överst på listan så nu ikväll klippte jag väl en halvliter glass.

Annars så börjar det faktiskt bli lite vinter igen, strax över nollan och i alperna har det faktiskt kommit lite snö så det kanske finns hopp om det i alla fall.

Hade väl tänkt och lägga upp lite bilder också men orkar inte ens leta upp kameran och tanka över till datorn så får bli en annan gång, i natt sover jag på bäddsoffan för att Ida och Maria ska få lite mer sömn, kanske hjälper även mig då jag slipper bli slagen med jämna mellanrum.

I vanliga fall så hade Marcus och jag börjat ladda för Tour de ski och Alpe Cermis nu(Läs här när Alpinisti kör Rampa con i Campiogni) men eftersom vi inte tränat, snön lyser ännu mer med sin frånvaro och att vi varit nere senaste två åren så får det bli en paus helt enkelt, men det är en riktigt kul tävling även om tv-bilderna gör det betydligt värre än det är.

 

 

 

About Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *