Full fart

Känns som man inte riktigt hänger med just nu, full fart och dagarna bara flyger iväg, börjar dessutom märka av mörkret och likgiltigheten kommer smygande, men inte lika illa som det var när jag bodde i Sverige. Men i vilket fall är hösten hård, de ljusa timmarna jobbas det och sedan är det mörker.

Är tur att jag måste pendla till jobbet med cykeln annars hade garanterat inte blivit något mer cyklat nu, försökte mig på 2 timmar hempendling igår men höll på att både förfrysa och hungra ihjäl så idag blev det bara en timme och 30 km. Riktigt bra tryck i benen även om det inte känns som det går så fort när man har kläder för en polarexpedition på sig.  Sett till formen så hade det gärna fått vara i alla fall ljust 2-3 timmar mer varje dag men snart kommer förhoppningsvis snön och det går och släppa cyklingen helt och fokusera på längdåkningen.

Börjar bli hög tid att komma igång ordentligt med rullskideåkningen också men känns långt borta just nu. Men förhoppningsvis kan Marcus och jag peppa och utöva grupptryck på varandra så att vi kommer igång!

Sov dags nu!

Godnatt

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *