En hempendling

Efter 3 dagars brutalt med logistiken efter ISPO ute på mässan med arbete från 08.00-19.00 med max 15 minuters paus så fick jag äntligen komma in i värmen idag igen på jobbet. Veckan har slitit hårt så har mest kollapsat när jag kommit hem efter jobbet.

Men idag utlovande väderprognosen sol och den mesta snön på vägen till jobbet har smält så jag chansade och tog fram den gamle och cyklade landsvägscykel till jobbet med planen att köra omvägen på 30 km på vägen hem.

Och visst sken solen, mellan 14.00 och 16.45 men lagom till jag stämplade ut vid 17-tiden så hade det redan mulnat och det var rått och inte särskilt inbjudande att ge sig ut. Men som tur är fattas ju en skruv så vara bara och börja trampa hemåt, hade nästan kunnat ta mig hela vägen hem utan cykellyse för nu är det ljust riktigt länge, ännu en klar fördel med och bo här nere.

Inte mycket till kraft i benen som fortfarande har träningsvärk sedan helgens lopp men jag tog mig hem och efteråt är ju känslan desto bättre.

Imorgon stämplar jag ut för semester, vi ska till Österrike och om väderprognosen inte svänger helt så blir det glassåkning i 10 grader och strålande sol. Kan till och med bli så att jag tar med mig en cykel för att köra lite uppför också.

Sov dags här nu!


 

About Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *