Comeback på jobbfronten

Det står av förklarliga skäl tokstill med träningen, mentalt så kommer det då och då ett sug och jag kan nästan få för mig att byta om men sedan slår verkligheten till igen med 3 timmars sömn varje natt och en huvudvärk som inte skojas bort i första taget.

Trots den kroniska sömnbristen så blev det faktiskt jobbat idag, ny uppdragsgivare och gick riktigt bra även om det var lite slitigt till och från, men bra betalt, trevligt gäng gör att jag förhoppningsvis kommer ta fler uppdrag från Richard och hans firma som köper och säljer begagnad gymutrustning.

Så idag tömde vi en av simhallarna på konditionsutrustning, startade o7.30 och var klara 14.00 så precis lagom, men visst får jag ta smällen för det nu ikväll. Maria fixade att vara själv med Ida riktigt bra (förutom att hon glömde bort och äta, borsta tänder osv) men det var ju inte värre än att hon kunde fixa det när jag var hemma igen.

Ida växer så det knakar och vi kan redan nu börja plocka undan kläder som numera är för litet. Det går snabbt trots att hon bara är 10 dagar gammal.

Ska försöka släpa mig in i badrummet och borsta tänder nu, tänk om jag vaknar upp imorgon med 8 timmars sömn…

About Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *