Back on track – Skilda världar

Ni har säkert läst Marcus beklagan, lider med honom, och hoppas på snar bättring. Samtidigt pekar min kurva spikrakt uppåt.

Det 120 kilometer men nu är jag tillbaka igen, eller jag har ju varit här hela tiden men mina ben valde att kollapsa helt efter ombyggnationen av cykelskorna, och ja känslan är att det går fortare, mycket fortare, men det är känslan måste cykla mer för att kunna bekräfta att det verkligen är så stor skillnad när man flyttar pedalplattorna. Men, OM känslan stämmer så är det bästa 300 kr jag investerat på mycket länge.

Har cyklat 1134 km hittills i September så behöver få ihop 116 km till för att fixa Stravas utmaning att cykla 1250 km på en månad. 23 km / dag för resten av september, borde gå men gäller och hålla sig frisk samt äta och dricka gott.

Ikväll blir det oktoberfest besök med jobbet, inte riktigt planerat men så är det med oktoberfest, det går inte att undvika att hamna där, dyker alltid upp inbjudningar som inte går att tacka nej till.

Imorgon ska vi åka på folkfest uppe i bergen i Berchtesgaden och se när korna kommer ner från Almarna som de bott på över sommaren. Har varit en gång tidigare och är riktigt trevligt. Inte omöjligt att Anna(Cykeln) får följa med.

 

About Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *