Äntligen fått ordning på bloggen igen

Det tog några dagar och väldigt många timmar men nu ska bloggen äntligen vara fixad igen.

Efter mycket om och men så hittade jag felet, trodde att gammal kod och filer togs bort automatiskt när man tog bort tex. en plugin men så var det ej utan vissa filer blir kvar oavsett om man vill eller inte, dessa har legat och stört hela tiden och trots massor av uppdateringar och nyinstallationer så har det inte hjälpt men nu så. (tog givetvis bort lite för mycket filer så hela bloggen crashade men gick och fixa det också)

Blev en vilodag idag och hoppas även att jag kan vila ordentligt imorgon också för om allting går som det ska så väntar höstens första stora äventyr till helgen.

Blev ett läkarbesök idag på morgonen men det ser hyffsat ut, jag hann dra undan benet lite grann annars hade det nog varit betydligt värre huggmärken i benet. Som tur är var alla vaccinationer fortfarande giltiga så enda som gäller är och passa sig så att det inte blir/är infekterat.

Har även hittat en riktig cool plugin som infogar en karta i själva blogginlägget så på såvis kan enkelt visa om vi hittat något spännande eller var vi befinner oss

About Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Patrik Lundberg

http://www.strava.com/athletes/724757

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *